vragen? 073-6135376 info@hhpm.nl

Huurwoningen en Woning verhuren Den Bosch


U bent op zoek naar een huurwoning of u wilt uw woning verhuren in de regio 's-Hertogenbosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer groot aanbod huurwoningen in en rondom Den Bosch en daarnaast zijn we gespecialiseerd in het tijdelijk of permanent verhuren van uw woning. Hieronder vindt u meer informatie.

Den Bosch in beeld

Den Bosch staat bekend om de overheerlijke Bossche Bol. Een dag Den Bosch kan dan ook niet zonder deze geproefd te hebben. Uiteraard is dit niet de enige lekkernij die gelinkt wordt aan Den Bosch, ook de Bossche koek mag niet vergeten worden! Door de vele evenementen die gehouden worden in de binnenstad heeft Den Bosch een stad met de saamhorigheid van een dorp.

Huurwoningen Den Bosch

In alle prijsklassen en huurtermijnen is er woonruimte te vinden. Mocht blijken dat de gewenste woning er niet bij staat gaan we direct op zoek naar de juiste woning. In de meeste gevallen kunnen we binnen 48 uur een woning aanbieden dankzij een uitgebreid netwerk.

Voordelen huren via HHPM
  • Flexibele huurperiodes.
  • Groot aanbod in Noord-Brabant.
  • Luxe instapklare woningen.
  • Geen wachttijden.
  • Transparante maandelijkse kosten.
Bekijk hier het actuele aanbod van huurwoningen in ‘s-Hertogenbosch. Bijvoorbeeld in de Haverleij of het prachtige Paleiskwartier.

Woning verhuren in Den Bosch

Heeft u tijdelijk of permanent woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? HHPM  is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten zoals het verhuur van appartementen of woningen. Wij beheren  zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklasse. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Verder kunnen wij uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites op internet (o.a. www.jaap.nl en www.pararius.nl).

Wilt u uw woning verhuren klik hier

Voordelen verhuren via HHPM Verhuur op basis van no –cure-no-pay
  • Geselecteerde huurders; korte en langere huur termijnen.
  • Ruime ervaring met tijdelijke verhuur.
  • Duidelijke huurovereenkomsten op maat.
  • Beheer van de woning.

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij HHPM aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed met een woonbestemming.

Interesse?
Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen zodat wij uw woning kunnen bekijken, neem vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig langs.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot en met 13:30 uur