vragen? 073-6135376 info@hhpm.nl
Terug naar nieuws

beheer systeem

22-04-2016 - Als verhuurder heeft u te maken met verwachte en onverwachte gebeurtenissen. Maar de tijd en aandacht hiervoor is er niet altijd. Tijdens een verhuurperiode ontstaan er administratieve en financiële vraagstukken, technische problemen of calamiteiten. Als verhuurder wilt u er op kunnen vertrouwen dat de maandelijkse huur tijdig wordt ontvangen. HHPM vastgoed Beheer regelt  deze maandelijks terugkomende zaken.

U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden van beheerdiensten waardoor u zelf bepaalt welke zaken u uit handen geeft. U heeft  24/7 online inzage in uw gehele huuradministratie. 

Onze beheerdiensten zijn voor elke woning bezitters; Van particuliere eigenaren met één woning tot aan partijen met een royale woningportefeuille zoals institutionele beleggers, projectontwikkelaars, makelaars en woningcorporaties. Doordat wij vanuit meerdere kantoren in Nederland werken, zijn wij altijd in de nabijheid van uw woningen gevestigd en houden wij tevens fysiek een ‘oogje in het zeil’. 

Graag maken wij een offerte op maat!