vragen? 073-6135376 info@hhpm.nl

Vastgoedmanagement


Door ons unieke marketing concept zijn wij in staat woningen snel te verhuren. Bij ons ligt de nadruk op het zo breed mogelijk in de markt zetten en maximale aandacht voor uw woning.

Wij melden uw woning aan op de belangrijkste woningwebsites zoals;  
FUNDA, Pararius, JAAP, Huislijn,  DIRECTWONEN en nog vele andere websites. 

Wij mailen ons aanbod naar alle partners en verhuurkantoren in de regio, zij huren regelmatig woningen via ons aan. Wij zijn actief met social media marketing waarmee uw woning maximaal onder de aandacht wordt  gebracht. Wij hebben contacten met diverse mutinationals in de regio die regelmatig woningen aanhuren.

Wij verzorgen vastgoedmanagement in o.a.: Tilburg, Eindhoven, Den bosch, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Den haag

 Kortom zet uw woning bij ons in de verhuur en u heeft de hele markt gedekt!
 
Waarom woning beheer?

Een van de redenen om uw woning(en) in beheer te geven is gemak: U geniet uw rendement uit uw belegging zonder dat u daar verder omkijken naar heeft. Een andere belangrijke reden is het fiscale aspect. Op het moment dat u meerdere woningen in uw bezit heeft, en u daar geen actief werk voor verricht kunnen hieraan interessante belastingvoordelen kleven op het moment dat u uw vastgoed in beheer heeft bij een professionele vastgoedmanager. Wij raden u aan een en ander met uw belastingadviseur te bespreken.
Ook voor mensen die in verband met hun werk, al dan niet tijdelijk, naar het buitenland gaan biedt HHPM de mogelijkheid het beheer op zich te nemen. U hoeft dus geen familie of vrienden met het beheer op te zadelen en u weet zeker dat de woning op een zo professioneel mogelijke wijze wordt beheerd.


Financieel / Administratief beheer
 

Technisch beheerCommercieel beheer

Aanmelden als verhuurder

Uw naam:
Uw mailadres:
Uw telefoonnummer:
Plaats woning:
Eventuele opmerking: