vragen? 073-6135376 info@hhpm.nl
Terug naar overzicht

Appartement in Eindhoven, Lichtstraat

€ 1650,- per maand exclusief
Soort woning : Appartement
Beschikbaar : 01-07-2016
Oplevering : Gemeubileerd
Aantal kamers : 3
Aantal slaapkamers : 2
Aantal personen : 3
Aantal badkamers : 1
Aantal toiletten : 1
Oppervlakte : 100 m2
Perceelgrootte : 100 m2
Bouwjaar : 2001
Borg : € 3000
Min. huurperiode : 6 maanden
Max. huurperiode : In overleg

In het representatieve 'Regentekwartier', in appartementencomplex 'De Vorst' in gebouw De Graaf. Ruim 3-kamerappartement op de 1e verdieping en de begane grond met o.a. woonkamer op de begane grond, 2 slaapkamers, inpandige berging en terras/balkon over de gehele breedte van de woonkamer, alsmede een berging op de begane grond. Gelegen nabij de Willemstraat en de 'Witte Dame', in het stadshart van Eindhoven.

De woning is voorzien van twee slaapkamers. Het toilet is zeer exclusief afgewerkt, evenals de badkamer met veel natuursteen, wandtegels, dubbele design wastafel, douche en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Het toilet is met zeer luxe materialen afgewerkt.

De woonkamer is als het ware twee verdiepingen hoog. Dit geeft een heel ruimtelijk effect en maakt dit appartement onderscheidend. Het terras is over de volle breedte van de woning. U heeft in uw appartement prettig tuincontact.

Open keuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van onderkasten, hoge bovenkasten, afzuigkap met verlichting, elektrische oven met magnetronfunctie, keramische kookplaat, vaatwasser en koelkast.

Opmerkingen:
- De huurprijs is exclusief G/W/E.

Bij dit object wordt bij huurder een bedrag in rekening gebracht ter hoogte van € 350,00 excl. 21% BTW voor administratiekosten.Indien u geïnteresseerd bent in de woning, kunt u zich hier inschrijven